Over ons

InnoSante B.V. is de verkooporganisatie in Europa van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen voor een veeleisende klantengroep voor de best mogelijke prijzen in de markt.

Drijvende krachten achter de nieuwe verkooporganisatie zijn Ingeborg Engelsma en Piet Hein van der Kroon. Ingeborg is geneeskundig therapeut met een eigen praktijk, Natuurgeneeskracht, in Zandvoort en Piet Hein is ondernemer en ontwikkelaar van innovatieve health concepten.

Onze visie

Wij geloven in een werkelijk holistische vorm van gezondheidszorg , waarin de grote vooruitgang van de westerse geneeskunde gecombineerd wordt, met de genezende krachten van de natuur.

Onze missie

Innosante bevordert een optimale gezondheid en vitaliteit door het leveren van premium kwaliteit natuurlijke supplementen en door de opleiding van beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg.

Distributeur

Innosante B.V. is exclusief distributeur van het merk Terracotta TCM, voor de Benelux en Duitsland. Alle producten van Terracotta TCM zijn GMP certified en onderworpen aan SGS keuring.

Contact
Wij zijn dagelijks bereikbaar op nr. 06-24270056 (Piet Hein)./ 06-51272174 (Ingeborg)

Bezoek adres:
Stationsplein 12, 2041 AB Zandvoort

Factuuradres:
Westerdreef 9, 2151 BR Nieuw Vennep

Overige gegevens:
KVK nummer: 67272703
BANK relatie: ING BANK
Rekeningnummer: NL17 INGB 0007 4646 40